Created with WebWave CMS
Skontaktuj się z nami:
pn-sob 8-19
tel.: 883 100 757
Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274
email: kontakt@fitowsiana.pl
adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,
Sobieskiego 100A, 62-030 Luboń
lub skorzystaj z formularza kontaktowego
klikając w poniższy link:
Dieta bez glutenu i nabiału aktualne menu
poniedziałek
26.10.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym
Krem z pasternaku i pietruszki
Buraczki z balsamico, Wołowina po burgundzku z ryżem brązowym
Fit tiramisu z cynamonową truskawką
Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków
wtorek
27.10.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb
Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem
Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym i koperkowym purée, Surówka bałkańska
Daktylowe kulki mocy
Jesienne leczo z dynią
środa
28.10.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych
Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim
Kurczak z warzywami i kaszą gryczaną
Ciasto marchewkowe
Makaron zapiekany z tofu i szpinakiem, sosem pomidorowym
czwartek
29.10.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem
Zupa ogórkowa z koperkiem
Szaszłyki z indyka z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki
Pudding z tapioki z musem jagodowym
Sałatka z buraka pieczonego i mango, z szybką szwarwaldzką
piątek
30.10.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Placuszki bananowe z sosem jagodowym i syropem klonowymi
Makaron na zimno z pomidorkami, pieczoną dynią i płatkami drożdżowymi
Kotleciki rybne, Pieczone ziemniaki, Surówka z kapusty kiszonej
Czekoladowe ciasteczka owsiane
Klasyczna sałatka jarzynowa z chlebem
sobota
31.10.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Gryczanka czeko-śliwka
Krem marchewkowy z pomarańczą i imbirem
Tagine z kurczaka z ryżem brązowym
Shake waniliowo-czekoladowy
Sałatka z czarnej soczewicy, chleb
niedziela
01.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Domowa granola na jogurcie wiśniowym
Pasta jajeczna z z pieczywem chrupkim
Marokańska zupa harira
Brownie z kaszy gryczanej z gruszką
Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami
poniedziałek
22.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Kokosowa jaglanka z sosem jagodowym
Tapenada z pieczywem chrupkim
Kurczak w sosie hoisin, warzywa w sosie sojowym, żółty ryż
Czekoladowa tapioka z musem z mango i jagodami goji
Gulasz warzywny z grzankami
wtorek
23.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Frittata z warzywami, pieczywo
Koktajl malinowo-bananowy
Schab z morelą, musztardowe purée, buraczki balsamico
Mini serniczki na owsianym spodzie z musem gruszkowym
Zupa tajska z makaronem ryżowym
środa
24.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Pieczona owsianka z chia i truskawkami
Sałatka z melonem i szynką parmeńską
Kurczak tandoori, ryż, sos pomidorowo-kokosowy, zielona fasolka z sezamem
Ciasto marchewkowe
Pieczone warzywa z kaszą jaglaną, pesto z rukoli i pestkami dyni
czwartek
25.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Kanapki ze słonecznikowym twarożkiem, szynką dojrzewającą i konfiturą figową
Krem brokułowo-szpinakowy
Chili con carne z ryżem brązowym
Czekoladowe ciasteczka owsiane z orzechami
Penne arrabbiata z cukinią
piątek
26.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Mini pancakes z sosem mango i orzechami
Pieczony kalafior z sosem z tahini
Burgery rybne, zdrowe frytki z ziołami, surówka coleslaw
Panna cotta z sosem malinowym
Sałatka z czerwonego sorgo
sobota
27.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Waniliowe muffiny śniadaniowe z brzoskwinią
Krem z groszku z miętą
Gołąbki warzywne z sosem pomidorowym
Pieczone gruszki z sosem orzechowym
Burrito z kurczakiem
niedziela
28.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Kaszka jaglana z sosem truskawkowym
Sałatka z jajkiem i kaparami
Bazyliowa komosa z indykiem i groszkiem
Ciasteczka imbirowe
Placek warzywny z koperkowym dipem
Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości