Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 799 146 832

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

email: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt

Cały tydzień

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta bez glutenu i nabiału aktualne menu

poniedziałek

26.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Wołowina po burgundzku z ryżem brązowym

Fit tiramisu z cynamonową truskawką

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

27.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym i koperkowym purée, Surówka bałkańska

Daktylowe kulki mocy

Jesienne leczo z dynią

środa

28.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Kurczak z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Makaron zapiekany z tofu i szpinakiem, sosem pomidorowym

czwartek

29.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z indyka z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka pieczonego i mango, z szybką szwarwaldzką

piątek

30.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki bananowe z sosem jagodowym i syropem klonowymi

Makaron na zimno z pomidorkami, pieczoną dynią i płatkami drożdżowymi

Kotleciki rybne, Pieczone ziemniaki, Surówka z kapusty kiszonej

Czekoladowe ciasteczka owsiane

Klasyczna sałatka jarzynowa z chlebem

sobota

31.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Krem marchewkowy z pomarańczą i imbirem

Tagine z kurczaka z ryżem brązowym

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb

niedziela

01.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola na jogurcie wiśniowym

Pasta jajeczna z z pieczywem chrupkim

Marokańska zupa harira

Brownie z kaszy gryczanej z gruszką

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

03.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Jajka zapiekane w marchewkowych koszyczkach z sosem hoisin i tostem

Bezglutenowe muffinki z jabłkami

Pieczony indyk w sosie pieczarkowym, żółty ryż, buraczki z chrzanem

Daktylowo-ciecierzycowe kulki mocy

Pasztet z zielonej soczewicy z sosem żurawinowym

wtorek

04.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka sezamowa z sosem jagodowym

Paprykowy hummus z pieczywem chrupkim i ogórkiem

Meatballs w sosie pomidorowym z makaronem bezglutenowym

Koktajl straciatella

Zapiekanka warzywna

środa

28.04.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Pancakes z sosem wiśniowym i jogurtem

Krem z zielonego groszku z miętą

Rolada wołowa z kaszą gryczaną, buraczki zasmażane

Ciasto popapraniec

Makaron zapiekany z tofu i szpinakiem, sosem pomidorowym

czwartek

29.04.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Omlet z pomidorowym hummusem i rukolą

 

Koktajl truskawkowy z miętą

Roladki z indyka z grzybami, kasza gryczana, sos kurkowy, surówka z marchewki i jabłka

Kulki rafaello z kaszy jaglanej

Sałatka hawajska z szynką drobiową

piątek

30.04.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kanapki z pastą z makreli i ogórkiem kiszonym

Krem kalafiorowy z curry

 

 

Dorsz w sosie cytrynowym z puree ziemniaczano-szpinakowym, marchewka z groszkiem

Batonik owsiany z bakaliami

Placuszki warzywne, sos pomidorowy

sobota

01.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z fit nutellą

 

Libański krem z czerwoną soczewicą

Lekka zapiekanka pasterska

Czekoladowe babeczki z orzechami

Sałatka z komosy z roszponką i dressingiem imbirowym

niedziela

02.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola z wiśniowym jogurtem

Koktajl z kiwi, imbirem i bananem

Pad Thai z kurczakiem

Jaglany crème brûlée

 

Sałatka nicejska z ziemniakami

Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości