Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 883 100 757

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

e-mail: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt

Polityka prywatności

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta bez glutenu i nabiału aktualne menu

poniedziałek

26.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Wołowina po burgundzku z ryżem brązowym

Fit tiramisu z cynamonową truskawką

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

27.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym i koperkowym purée, Surówka bałkańska

Daktylowe kulki mocy

Jesienne leczo z dynią

środa

28.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Kurczak z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Makaron zapiekany z tofu i szpinakiem, sosem pomidorowym

czwartek

29.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z indyka z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka pieczonego i mango, z szybką szwarwaldzką

piątek

30.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki bananowe z sosem jagodowym i syropem klonowymi

Makaron na zimno z pomidorkami, pieczoną dynią i płatkami drożdżowymi

Kotleciki rybne, Pieczone ziemniaki, Surówka z kapusty kiszonej

Czekoladowe ciasteczka owsiane

Klasyczna sałatka jarzynowa z chlebem

sobota

31.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Krem marchewkowy z pomarańczą i imbirem

Tagine z kurczaka z ryżem brązowym

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb

niedziela

01.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola na jogurcie wiśniowym

Pasta jajeczna z z pieczywem chrupkim

Marokańska zupa harira

Brownie z kaszy gryczanej z gruszką

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

2021-07-26

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Chlebek bananowy z sosem wiśniowym
 
 
Krem kukurydziany z chilli i kolendrą
 
 
Gjuwecz z kurczakiem i kaszą jaglaną
 
 
 
 
Deser oreo
 
 
 
Wiosenna sałatka z ziemniakami i rzodkiewką
 
 

wtorek

2021-07-27

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Omlet z pieczarkami i szpinakem, pieczywo bezglutenowe
 
 
Smoothie z czerwonych owoców
 
 
 
Makaron ryżowy z polędwiczką i groszkiem cukrowym
 
 
 
 
Fasolka szparagowa z pomidorami
 
 
 
Pieczone bataty z pesto z rukoli i granatem
 

 

 
 

środa

2021-07-28

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Brzoskwinie pod migdałowa kruszonką
 
 
Pasta z białej fasoli z pieczywem chrupkim
 
 
Wołowina po burgundzku z kaszą gryczaną
 
 
 
 
Mleczna kanapka
 
 
 
Czerwone curry z ciecierzycą
 
 
 
 
 

czwartek

2021-07-29

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kanapki z pastą z dyni i suszonych pomidorów
 
 
Warzywne babeczki z musztardą francuską
 
 
Gyros z żółtym ryżem, sosem czosnkowym i surówką z kapusty pekińskiej
 
 
 
Kokosowy pudding chia z musem truskawkowym i kiwi
 
Sałatka nicejska
 
 
 
 

piątek

2021-07-30

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z fit nutellą
 
 
 
Pieczony kalafior z sosem z tahini
 
 
 
Burgery rybne, zdrowe frytki z ziołami, surówka coleslaw
 
 
 

 

Panna cotta z sosem malinowym
 
 
 
Sałatka z czerwonego sorgo
 
 
 
 
 

sobota

2021-07-31

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kanapki z wiosennym gzikiem z rzodkiewką i ogórkiem i polędwicą sopocką
 
Minestrone verde
 
 
 
Schab z kaszą gryczaną w tymiankowym sosie i sałatką szwedzką
 
 
 

 

Sticky rice z mango i jagodami goi
 
 
Warzywne ratatouille
 
 
 
 

niedziela

2021-08-01

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Buraczany omlet z chrzanowym serkiem i szpinakiem
 
 
 
Spring rollsy warzywne z sosem sezamowym
 
 
Azjatyckie kotleciki, ryż jaśminowy z czarnuszką, warzywa z kiełkami mung
 
 

 

Słoneczny serniczek makowy
 
 
 

 

Sałatka z selerem naciowym i winogronami

 Zamów

Catering tworzony z pasją do jedzenia i szacunkiem do jakości

Zamów