Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 883 100 757

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

e-mail: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt

Polityka prywatności

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta bez glutenu i nabiału aktualne menu

poniedziałek

26.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Wołowina po burgundzku z ryżem brązowym

Fit tiramisu z cynamonową truskawką

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

27.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym i koperkowym purée, Surówka bałkańska

Daktylowe kulki mocy

Jesienne leczo z dynią

środa

28.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Kurczak z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Makaron zapiekany z tofu i szpinakiem, sosem pomidorowym

czwartek

29.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z indyka z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka pieczonego i mango, z szybką szwarwaldzką

piątek

30.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki bananowe z sosem jagodowym i syropem klonowymi

Makaron na zimno z pomidorkami, pieczoną dynią i płatkami drożdżowymi

Kotleciki rybne, Pieczone ziemniaki, Surówka z kapusty kiszonej

Czekoladowe ciasteczka owsiane

Klasyczna sałatka jarzynowa z chlebem

sobota

31.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Krem marchewkowy z pomarańczą i imbirem

Tagine z kurczaka z ryżem brązowym

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb

niedziela

01.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola na jogurcie wiśniowym

Pasta jajeczna z z pieczywem chrupkim

Marokańska zupa harira

Brownie z kaszy gryczanej z gruszką

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

2021-10-11

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Bezglutenowe gofry z gziczkiem
 
 
 
Zupa dyniowa z curry
 
 
 
Pierś z kurczaka w szynce szwarcwaldzkiej, chimichurri, pomidorowa kasza jaglana
 

 

Czekoladowa tapioka z brzoskwinią
 
 
 
 
Sałatka makaronowa z suszonymi pomidorami
 
 
 
 

wtorek

2021-10-12

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Pieczona owsianka z truskawkami, orzechami włoskimi i sosem jogurtowo-waniliowym
 
Pasta z suszonych pomidorów i śliwek z ryzowymi waflami
 
 
Filety z indyka w sosie po luizjańsku z kaszą gryczaną i brokułami
 

 

Daktylowo-ciecierzycowe kulki mocy
 
 
 
 
Sałatka śródziemnomorska z komosą
 
 
 
 

środa

2021-10-13

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kanapki z pastą drobiową, ogórkiem konserwowym i sałatą
 
 
Warzywne babeczki z musztardą francuską
 
 
Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu z koperkowym puree i brukselka curry
 
 
Fit ciasto z mąki gryczanej z wiśniami
 
 
 
 
Risotto z oliwkami i suszonymi pomidorami
 
 
 

czwartek

2021-10-14
I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Jaglanka sezamowa z sosem z owoców leśnych
 
 
Zupa tajska z makaronem ryżowym
 
 
Chili con carne z komosą ryżową
 
 
 
 
Cytrynowe muffinki z sosem mango
 
 
 
 
Włoska sałatka ziemniaczana
 
 
 
 
 

piątek

2021-10-15

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Szpinakowe naleśniki z serkiem, pomidorkami i rukolą
 
 
Marokańska sałatka z pieczonych warzyw
 
 
 
Łosoś pieczony, ryż basmati, sos pomarańczowy z chili, zielona fasolka z sezamem

 

Galaretka pomarańczowa z orzechowym jogurtem
 
 
 
 
Węgierski gulasz warzywny
 
 
 
 

sobota

2021-10-16
I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Jajka zapiekane w szynce, chleb żytni, roszponka, pomidorki
 
 
Smoothie truskawkowo-melonowe
 
Potrawka warzywna na indyjską nutę z garam masala
 
 
 
 
 
Mini sałatka meksykanska
 
 
 
Pasztet z zielonej soczewicy z sosem żurawinowym
 
 
 

niedziela

2021-10-17

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Bananowa ryżanka z sosem jagodowym
 
 
Sałatka z pieczoną marchewką, granatem i pestkami dyni
Kurczak miodowo-musztardowy z komosą ryżową, marchewka z czarnuszką
 
 
 
Deser a'la monte
 
 
 
 
Stir-fry warzywny z makaronem soba
 
 

 Zamów

Catering tworzony z pasją do jedzenia i szacunkiem do jakości

Zamów