Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 883 100 757

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

email: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt

Cały tydzień

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta bez glutenu i nabiału aktualne menu

poniedziałek

26.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Wołowina po burgundzku z ryżem brązowym

Fit tiramisu z cynamonową truskawką

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

27.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym i koperkowym purée, Surówka bałkańska

Daktylowe kulki mocy

Jesienne leczo z dynią

środa

28.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Kurczak z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Makaron zapiekany z tofu i szpinakiem, sosem pomidorowym

czwartek

29.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z indyka z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka pieczonego i mango, z szybką szwarwaldzką

piątek

30.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki bananowe z sosem jagodowym i syropem klonowymi

Makaron na zimno z pomidorkami, pieczoną dynią i płatkami drożdżowymi

Kotleciki rybne, Pieczone ziemniaki, Surówka z kapusty kiszonej

Czekoladowe ciasteczka owsiane

Klasyczna sałatka jarzynowa z chlebem

sobota

31.10.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Krem marchewkowy z pomarańczą i imbirem

Tagine z kurczaka z ryżem brązowym

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb

niedziela

01.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola na jogurcie wiśniowym

Pasta jajeczna z z pieczywem chrupkim

Marokańska zupa harira

Brownie z kaszy gryczanej z gruszką

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

22.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kokosowa jaglanka z sosem jagodowym

Tapenada z pieczywem chrupkim

Kurczak w sosie hoisin, warzywa w sosie sojowym, żółty ryż

Czekoladowa tapioka z musem z mango i jagodami goji

Gulasz warzywny z grzankami

wtorek

23.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Frittata z warzywami, pieczywo

Koktajl malinowo-bananowy

Schab z morelą, musztardowe purée, buraczki balsamico

 

 

Mini serniczki na owsianym spodzie z musem gruszkowym

Zupa tajska z makaronem ryżowym

środa

24.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Pieczona owsianka z chia i truskawkami

Sałatka z melonem i szynką parmeńską

Kurczak tandoori, ryż, sos pomidorowo-kokosowy, zielona fasolka z sezamem

Ciasto marchewkowe

Pieczone warzywa z kaszą jaglaną, pesto z rukoli i pestkami dyni

czwartek

25.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kanapki ze słonecznikowym twarożkiem, szynką dojrzewającą i konfiturą figową

Krem brokułowo-szpinakowy

Chili con carne z ryżem brązowym

Czekoladowe ciasteczka owsiane z orzechami

Penne arrabbiata z cukinią

piątek

26.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Mini pancakes z sosem mango i orzechami

Pieczony kalafior z sosem z tahini

 

Burgery rybne, zdrowe frytki z ziołami, surówka coleslaw

 

Panna cotta z sosem malinowym

Sałatka z czerwonego sorgo

sobota

27.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Waniliowe muffiny śniadaniowe z brzoskwinią

Krem z groszku z miętą

 

Gołąbki warzywne z sosem pomidorowym

Pieczone gruszki z sosem orzechowym

Burrito z kurczakiem

niedziela

28.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kaszka jaglana z sosem truskawkowym

Sałatka z jajkiem i kaparami

 

Bazyliowa komosa z indykiem i groszkiem

Ciasteczka imbirowe

Placek warzywny z koperkowym dipem

 Zamów

Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości

Zamów