powrót do wyboru diety

Cały tydzień

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta insulinoopornych aktualne menu

poniedziałek

02.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Wołowina po burgundzku z kaszą pęczak

Fit tiramisu z cynamonową truskawką

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

03.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb żytni

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym, Surówka bałkańska

Ciasteczka z nasion i pestek

Jesienne leczo z dynią

środa

04.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Kurczak z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Makaron zapiekany ze szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem

czwartek

05.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z indyka z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka pieczonego i mango, z serem camembert

piątek

06.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki twarogowe z sosem jagodowym

Makaron na zimno z fetą, pomidorkami i pieczoną dynią

Kotleciki rybne, ryż brązowy, Surówka z kapusty kiszonej

Ciasteczka kokosowe z czekoladą

Sałatka jarzynowa z groszkiem z pieczywem żytnim

sobota

07.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Krem z cukinii

 

 

Tagine z kurczaka z kuskusem

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb żytni

niedziela

08.01.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola na jogurcie wiśniowym

Pasta jajeczna z pieczywem chrupkim

Marokańska zupa harira

Brownie z awokado

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

23.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki jajeczne z tuńczykiem

Krem z pieczarek z nasionami słonecznika

Schab w sosie kaparowym z kaszą gryczaną i warzywami

Serek straciatella

Sałatka z gruszką, lazurem, melonem i sosem balsamico

wtorek

24.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Szpinakowe naleśniki z chrzanowym serkiem

Koktajl z czerwonych owoców

Klasyczny burger wołowy i sosem tzatziki

Śliwkowe crumble z cynamonem

Zupa tajska

środa

25.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Pasta z makreli z ogórkiem kiszonym i pieczywem

Sałatka z grillowanym halloumi

Gulasz cygański z klopsikami i ryżem brązowym

Sernik jaglany

Quiche na owsianym spodzie z pieczonym burakiem i kozim serem

czwartek

26.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Jajko zapiekane w polędwicy sopockiej

 

Roladki z łososia z chrzanowym serkiem

Grillowane nuggetsy z kurczaka z pęczakiem,surówka coleslaw, sos 1000 wysp

Orzechowy jogurt z kokosowym mascarpone

Ryż z warzywami w sosie hoisin

piątek

27.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Jajecznica z kurkami i chlebem

Grillowane warzywa z serem feta i migdałami

 

Gołąbki warzywne z sosem pieczarkowym

Shake migdałowy z masłem orzechowym

Makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

sobota

28.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Waniliowe muffiny śniadaniowe z brzoskwinią

Krem z groszku z miętą

 

Gulasz wieprzowy z chorizo, cieciorką i kaszą pęczak

Orzechowy pudding chia

Wrap z pastą z fasoli i kurczakiem

niedziela

29.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Jajka sadzone po azjatycku

 

Sałatka warzywna z ostrym dressingiem tahini

Pełnoziarnisty makaron z indykiem, jarmużem i prażonym słonecznikiem

Panna cotta z sosem jagodowym

Kanapki z pastą z pieczonego selera i czarnuszką

 Zamów

Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości

 Zamów

Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 883 100 757

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

email: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt