Created with WebWave CMS
Skontaktuj się z nami:
pn-sob 8-19
tel.: 883 100 757
Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274
email: kontakt@fitowsiana.pl
adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,
Sobieskiego 100A, 62-030 Luboń
lub skorzystaj z formularza kontaktowego
klikając w poniższy link:
Dieta insulinoopornych aktualne menu
poniedziałek
02.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym
Krem z pasternaku i pietruszki
Buraczki z balsamico, Wołowina po burgundzku z kaszą pęczak
Fit tiramisu z cynamonową truskawką
Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków
wtorek
03.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb żytni
Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem
Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym, Surówka bałkańska
Ciasteczka z nasion i pestek
Jesienne leczo z dynią
środa
04.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych
Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim
Kurczak z warzywami i kaszą gryczaną
Ciasto marchewkowe
Makaron zapiekany ze szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem
czwartek
05.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem
Zupa ogórkowa z koperkiem
Szaszłyki z indyka z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki
Pudding z tapioki z musem jagodowym
Sałatka z buraka pieczonego i mango, z serem camembert
piątek
06.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Placuszki twarogowe z sosem jagodowym
Makaron na zimno z fetą, pomidorkami i pieczoną dynią
Kotleciki rybne, ryż brązowy, Surówka z kapusty kiszonej
Ciasteczka kokosowe z czekoladą
Sałatka jarzynowa z groszkiem z pieczywem żytnim
sobota
07.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Gryczanka czeko-śliwka
Krem z cukinii
Tagine z kurczaka z kuskusem
Shake waniliowo-czekoladowy
Sałatka z czarnej soczewicy, chleb żytni
niedziela
08.01.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Domowa granola na jogurcie wiśniowym
Pasta jajeczna z pieczywem chrupkim
Marokańska zupa harira
Brownie z awokado
Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami
poniedziałek
01.03.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Domowa granola z jogurtem porzeczkowym
Pasta z białej fasoli z warzywnymi słupkami
Roladki z indyka ze szpinakiem, serem lazur i orzeszkami piniowymi, gryczane kaszotto z groszkiem
Zupa z czerwonym curry
Sałatka brokułowa z czosnkowym dipem
wtorek
02.03.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Kanapki z chrzanowym serkiem, polędwicą sopocką, rukolą i ogórkiem kiszonym
Śliwkowe smoothie z kardamonem
Gołąbki bez zawijania w pieczarkowym sosie
Wrap z sałaty z ziołowym serkiem i szynką
Awokado z boczkiem i pomidorem na rukoli
środa
03.03.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Placuszki twarogowe z sosem truskawkowym
Paprykowy hummus z pieczywem chrupkim i ogórkiem
Kurczak satay z żótym ryżem, surówka z kapusty pekińskiej
Brownie bezglutenowe
Empanadas z szarpanym mięsem, dip jogurtowo-ziołowy
czwartek
04.032021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Owsianka sezamowa z sosem jagodowym
Krem kalafiorowy z curry
Burger wołowy z sosem ogórkowo-kolendrowym
Galaretka malinowa z cynamonowym jogurtem
Sałatka niemiecka z polędwicą sopocką
piątek
05.03.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Kanapki z pastą z makreli i ogórkiem kiszonym
Smoothie brzoskwinia-mango z miętą
Orzechowe nuggetsy z dorsza z brązowym ryżem, surówka z czerwonej kapusty
Czekoladowe berliso z wiśniami
Krewetki z warzywami i sezamem
sobota
06.03.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Jaglanka "Figa z makiem"
Chipsy z topinamburu, Krem z białych warzyw
Chipsy z topinamburu, Krem z białych warzyw
Baton z bakaliami
Makaron z boczniakiem, szpinakiem i pomidorkami
niedziela
07.03.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Wytrawne muffiny z warzywami i mozzarellą
Orzeźwiające tabule z komosą
Marokańska zupa harira
Kokosowy budyń jaglany a'la bounty
Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami
Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości