Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 883 100 757

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

email: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt

Cały tydzień

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta insulinoopornych aktualne menu

poniedziałek

02.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Wołowina po burgundzku z kaszą pęczak

Fit tiramisu z cynamonową truskawką

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

03.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb żytni

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym, Surówka bałkańska

Ciasteczka z nasion i pestek

Jesienne leczo z dynią

środa

04.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Kurczak z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Makaron zapiekany ze szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem

czwartek

05.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z indyka z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka pieczonego i mango, z serem camembert

piątek

06.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki twarogowe z sosem jagodowym

Makaron na zimno z fetą, pomidorkami i pieczoną dynią

Kotleciki rybne, ryż brązowy, Surówka z kapusty kiszonej

Ciasteczka kokosowe z czekoladą

Sałatka jarzynowa z groszkiem z pieczywem żytnim

sobota

07.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Krem z cukinii

 

 

Tagine z kurczaka z kuskusem

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb żytni

niedziela

08.01.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola na jogurcie wiśniowym

Pasta jajeczna z pieczywem chrupkim

Marokańska zupa harira

Brownie z awokado

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

01.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola z jogurtem porzeczkowym

Pasta z białej fasoli z warzywnymi słupkami

Roladki z indyka ze szpinakiem, serem lazur i orzeszkami piniowymi, gryczane kaszotto z groszkiem

Zupa z czerwonym curry

Sałatka brokułowa z czosnkowym dipem

wtorek

02.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kanapki z chrzanowym serkiem, polędwicą sopocką, rukolą i ogórkiem kiszonym

Śliwkowe smoothie z kardamonem

Gołąbki bez zawijania w pieczarkowym sosie

 

 

Wrap z sałaty z ziołowym serkiem i szynką

Awokado z boczkiem i pomidorem na rukoli

środa

03.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki twarogowe z sosem truskawkowym

Paprykowy hummus z pieczywem chrupkim i ogórkiem

Kurczak satay z żótym ryżem, surówka z kapusty pekińskiej

Brownie bezglutenowe

Empanadas z szarpanym mięsem, dip jogurtowo-ziołowy

czwartek

04.032021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka sezamowa z sosem jagodowym

 

Krem kalafiorowy z curry

Burger wołowy z sosem ogórkowo-kolendrowym

Galaretka malinowa z cynamonowym jogurtem

Sałatka niemiecka z polędwicą sopocką

piątek

05.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kanapki z pastą z makreli i ogórkiem kiszonym

Smoothie brzoskwinia-mango z miętą

 

 

Orzechowe nuggetsy z dorsza z brązowym ryżem, surówka z czerwonej kapusty

 

Czekoladowe berliso z wiśniami

Krewetki z warzywami i sezamem

sobota

06.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Jaglanka "Figa z makiem" 

 

Chipsy z topinamburu, Krem z białych warzyw

Chipsy z topinamburu, Krem z białych warzyw

Baton z bakaliami

Makaron z boczniakiem, szpinakiem i pomidorkami

niedziela

07.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wytrawne muffiny z warzywami i mozzarellą

Orzeźwiające tabule z komosą

Marokańska zupa harira

Kokosowy budyń jaglany a'la bounty

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

 Zamów

Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości

Zamów