Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 799 146 832

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

email: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt

Cały tydzień

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta insulinoopornych aktualne menu

poniedziałek

02.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Wołowina po burgundzku z kaszą pęczak

Fit tiramisu z cynamonową truskawką

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

03.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb żytni

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym, Surówka bałkańska

Ciasteczka z nasion i pestek

Jesienne leczo z dynią

środa

04.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Kurczak z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Makaron zapiekany ze szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem

czwartek

05.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z indyka z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka pieczonego i mango, z serem camembert

piątek

06.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki twarogowe z sosem jagodowym

Makaron na zimno z fetą, pomidorkami i pieczoną dynią

Kotleciki rybne, ryż brązowy, Surówka z kapusty kiszonej

Ciasteczka kokosowe z czekoladą

Sałatka jarzynowa z groszkiem z pieczywem żytnim

sobota

07.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Krem z cukinii

 

 

Tagine z kurczaka z kuskusem

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb żytni

niedziela

08.01.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola na jogurcie wiśniowym

Pasta jajeczna z pieczywem chrupkim

Marokańska zupa harira

Brownie z awokado

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

03.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Jajka zapiekane w szynce, chleb żytni, roszponka, pomidorki

Wegańskie pełnoziarniste muffinki z jabłkami

Pieczony indyk w sosie pieczarkowym, żółty ryż, surówka z pora

Kokosowy pudding z nutą pomarańczy

Pasztet z zielonej soczewicy z sosem żurawinowym

wtorek

04.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka sezamowa z sosem jagodowym

Paprykowy hummus z pieczywem chrupkim i ogórkiem

Meatballs w sosie pomidorowym z pełnoziarnistym spaghetti

Koktajl straciatella

Chorizo zapiekane z papryką, oliwkami i fetą

środa

28.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Pancakes z sosem wiśniowym i jogurtem

Krem z zielonego groszku z miętą

Rolada wołowa z kaszą gryczaną, buraczki zasmażane

Ciasteczka z nasion i pestek

Makaron zapiekany ze szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem

czwartek

29.042021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Omlet z pomidorowym twarożkiem i rukolą

 

Koktajl truskawkowy z miętą

Roladki z indyka z grzybami, kasza pęczak, sos kurkowy, surówka z marchewki i jabłka

Kulki rafaello z białego sera

Sałatka hawajska z szynką drobiową

piątek

30.04.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kanapki z pastą z makreli i ogórkiem kiszonym

Krem z kalafiora z parmezanem

 

Dorsz w sosie cytrynowym z ryżem, surówka z selera z orzechami włoskimi

Orzechowy pudding chia

Fajitas z indykiem

sobota

01.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki czekoladowe z kokosowym farszem

Libański krem z czerwoną soczewicą

Gulasz z indyka i chorizo, fasolka szparagowa z czosnkiem i sezamem

Brownie z awokado

Sałatka z kaszy pęczak z jarmużem i dressingiem imbirowym

niedziela

02.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Camembert z sałatką

 

Pieczarki faszerowane serem feta z bazylią i orzechami

Pad Thai z kurczakiem

Kokosowy koktajl truskawkowy

Sałatka nicejska

Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości