Created with WebWave CMS
Skontaktuj się z nami:
pn-sob 8-19
tel.: 883 100 757
Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274
email: kontakt@fitowsiana.pl
adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,
Sobieskiego 100A, 62-030 Luboń
lub skorzystaj z formularza kontaktowego
klikając w poniższy link:
Dieta sportowa aktualne menu
poniedziałek
02.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym
Risotto z pasternakiem i kurczakiem
Buraczki z balsamico, Wołowina po burgundzku z kaszą pęczak
Fit tiramisu z cynamonową truskawką
Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków
Okołotreningowy
Leśny koktajl na jogurcie
wtorek
03.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb żytni
Penne z pomidorkami koktajlowymi, pesto rosso, pieczoną papryką i mozzarellą
Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym i koperkowym purée, Surówka bałkańska
Daktylowe kulki mocy
Jesienne leczo z dynią, Pieczony indyk
Okołotreningowy
Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem
środa
04.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych
Ryż z warzywami chińskimi i indykiem
Kurczak z warzywami i kaszą gryczaną
Ciasto marchewkowe
Cannelloni z ricottą i szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem
Okołotreningowy
Koktajl wiśniowy z czekoladą
czwartek
05.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem
Zupa ogórkowa z gotowanym schabem
Szaszłyki z indyka z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki
Pudding z tapioki z musem jagodowym
Sałatka z buraka pieczonego i mango, z serem camembert
Okołotreningowy
Koktajl z suszoną śliwką
piątek
06.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Placuszki twarogowe z sosem jagodowym i syropem klonowym
Makaron z kurczakiem, pieczarkami i suszonymi pomidorami
Kotleciki rybne , Pieczone ziemniaki, Surówka z kapusty kiszonej
Czekoladowe ciasteczka owsiane
Klasyczna sałatka jarzynowa z chlebem żytnim
Okołotreningowy
Koktajl truskawka/porzeczka
sobota
07.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Gryczanka czeko-śliwka
Sałatka z tuńczykiem
Tagine z kurczaka z kuskusem
Deser straciatella
Sałatka z czarnej soczewicy, chleb żytni
Okołotreningowy
Shake waniliowo-bananowy
niedziela
08.11.2020
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Domowa granola na jogurcie wiśniowym
Pasta jajeczna z pieczywem chrupkim
Marokańska zupa harira
Brownie z kaszy gryczanej z gruszką
Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami
Okołotreningowy
Koktajl banan-brzoskwinia
poniedziałek
22.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Kokosowa jaglanka z sosem jagodowym
Farfalle z sosem bolońskim
Kurczak w sosie hoisin, warzywa w sosie sojowym, żółty ryż
Czekoladowa tapioka z musem z mango i jagodami goji
Gulasz warzywny z grzankami
Okołotreningowy
Smoothie burak-ananas-pomarańcza
wtorek
23.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Frittata z warzywami i serem feta, pieczywo żytnie
Burrito z wołowiną w tortilli
Schab z morelą, musztardowe purée, buraczki balsamico
Mini serniczki na owsianym spodzie z musem gruszkowym
Zupa tajska z makaronem ryżowym i kurczakiem
Okołotreningowy
Koktajl malinowo-bananowy
środa
24.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Pieczona owsianka z chia i truskawkami
Sałatka z melonem, szynką parmeńską i mozzarellą
Kurczak tandoori, ryż, sos pomidorowo-kokosowy, zielona fasolka z sezamem
Ciasto marchewkowe
Pieczone warzywa z kaszą jaglaną, pesto z rukoli i serem feta
Okołotreningowy
Smoothie wiśniowo-jabłkowe z miętą
czwartek
25.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Pumpernikiel z ricottą, szynką dojrzewającą i konfiturą figową
Krem brokułowo-szpinakowy z indykiem i serem lazur
Chili con carne z pęczakiem
Czekoladowe ciasteczka owsiane z orzechami
Lasagne z cukinią
Okołotreningowy
Koktajl czeko-śliwka
piątek
26.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Mini pancakes z serkiem mango i orzechami
Risotto z kurczakiem i pomidorami
Burgery rybne, zdrowe frytki z ziołami, surówka coleslaw
Panna cotta z sosem malinowym
Sałatka z czerwonego sorgo
Okołotreningowy
Koktajl brzoskwiniowy z chia
sobota
27.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Waniliowe muffiny śniadaniowe z brzoskwinią
Krem z groszku z miętą i indykiem
Gołąbki warzywne z sosem pomidorowym
Pieczone gruszki z sosem orzechowym
Quesadillas z kurczakiem, dynią i szpinakiem
Okołotreningowy
Shake waniliowo-czekoladowy
niedziela
28.02.2021
I Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Kaszka manna z sosem truskawkowym
Penne z kurczakiem w sosie pomidorowo-szpinakowym
Bazyliowe pęczotto z indykiem i groszkiem
Ciasteczka imbirowe
Placek warzywny z koperkowym dipem
Okołotreningowy
Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości