powrót do wyboru diety

Cały tydzień

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta wegańska aktualne menu

poniedziałek

02.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Ciecierzyca po burgundzku z kaszą pęczak

Wegański deser z truskawkami i cynamonem

Pasta z tofu ze szczypiorkiem, prażonym słonecznikiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

03.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb żytni

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Kotleciki z cieciorki, sos pieczarkowy, koperkowe puree, Surówka bałkańska

Daktylowe kulki mocy

Jesienne leczo z dynią

środa

04.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Orzechowa owsianka z sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Czarna soczewica z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Cannelloni z tofu i szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem

czwartek

05.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański omlet z jarmużem i suszonymi pomidorami

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z tofu z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka i mango

piątek

06.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Bananowe placki z sosem jagodowym i syropem klonowym

Makaron na zimno z pomidorkami, pieczoną dynią i płatkami drożdżowymi

Kotleciki z marchewki i białej fasoli, Pieczone ziemniaki, Surówka z kapusty kiszonej

Czekoladowe ciasteczka owsiane

Sałatka jarzynowa z groszkiem i pieczywem żytnim

sobota

07.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Wege tagine z kuskusem

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb żytni

niedziela

08.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola z wiśniami na jogurcie sojowym

Pasta z zielonego groszku z pieczywem żytnim

Marokańska zupa harira

Brownie z kaszy gryczanej z gruszką

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

23.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Bananowa ryżanka z sosem jagodowym

Krem pomidorowy z pieczoną papryką

Klopsiki z wędzonego tofu, sos śliwkowy, pęczak i marchewka z groszkiem

Jogurt straciatella

Sałatka z gruszką, tofu, melonem i sosem balsamico

wtorek

24.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Szpinakowe naleśniki z chrzanowym serkiem

Koktajl z czerwonych owoców

Wege burgery z czerwonej fasoli z relishem pomidorowym

Śliwkowe crumble z cynamonem

Zupa tajska z makaronem ryżowym i sezamem

środa

25.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Pasta z soczewicy i pestek dyni z pieczywem żytnim

Sałatka z grillowanymi warzywami

Gulasz cygański z wędzonym tofu i ryżem

Sernik jaglany

Quiche na owsianym spodzie z pieczonym burakiem i tofu

czwartek

26.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegańskie pancakes z sosem truskawkowym

 

Sałatka niemiecka

Nuggetsy z boczniaków, zdrowe frytki, surówka coleslaw, sos 1000 wysp

Cytrynowe muffinki z sosem mango

Ryż z warzywami w sosie hoisin

piątek

27.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Tofucznica z kurkami z bułeczką koktajlową

Grillowane warzywa z pestkami dyni

 

Gołąbki warzywne z sosem pomidorowym

Domowa granola z jogurtem brzoskwiniowym

Makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

sobota

28.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Musli z jogurtem sojowym

 

Krem z groszku z miętą

 

Gulasz z białej fasoli z kaszą pęczak

Pieczone gruszki z sosem orzechowym

Wrap z pastą z fasoli

niedziela

29.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Bananowy budyń jaglany z malinami i miętą

Sałatka warzywna z ostrym dressingiem tahini

Orecchiette z brokułem i suszonymi pomidorami wege

Panna cotta z sosem jagodowym

Kanapki z pastą z pieczonego selera i czarnuszką

 Zamów

Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości

 Zamów

Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 883 100 757

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

email: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt