Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 883 100 757

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

email: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt

Cały tydzień

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta wegańska aktualne menu

poniedziałek

02.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Ciecierzyca po burgundzku z kaszą pęczak

Wegański deser z truskawkami i cynamonem

Pasta z tofu ze szczypiorkiem, prażonym słonecznikiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

03.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb żytni

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Kotleciki z cieciorki, sos pieczarkowy, koperkowe puree, Surówka bałkańska

Daktylowe kulki mocy

Jesienne leczo z dynią

środa

04.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Orzechowa owsianka z sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Czarna soczewica z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Cannelloni z tofu i szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem

czwartek

05.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański omlet z jarmużem i suszonymi pomidorami

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z tofu z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka i mango

piątek

06.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Bananowe placki z sosem jagodowym i syropem klonowym

Makaron na zimno z pomidorkami, pieczoną dynią i płatkami drożdżowymi

Kotleciki z marchewki i białej fasoli, Pieczone ziemniaki, Surówka z kapusty kiszonej

Czekoladowe ciasteczka owsiane

Sałatka jarzynowa z groszkiem i pieczywem żytnim

sobota

07.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Wege tagine z kuskusem

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb żytni

niedziela

08.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola z wiśniami na jogurcie sojowym

Pasta z zielonego groszku z pieczywem żytnim

Marokańska zupa harira

Brownie z kaszy gryczanej z gruszką

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

22.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kokosowa jaglanka z sosem jagodowym

Tapenada z pieczywem chrupkim

Tempeh w sosie hoisin, warzywa w sosie sojowym, żółty ryż

Czekoladowa tapioka z musem z mango i jagodami goji

Gulasz warzywny z grzankami

wtorek

23.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański omlet z cukinią i papryką

Koktajl malinowo-bananowy

Kotleciki z marchewki i białej fasoli, musztardowe purée, buraczki balsamico

 

 

Mini serniczki na owsianym spodzie z musem gruszkowym

Zupa tajska z makaronem ryżowym

środa

24.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z chia i sosem truskawkowym

Sałatka z melonem i marynowanym tofu

Soczewica w sosie pomidorowo-kokosowym, ryż, zielona fasolka z sezamem

Ciasto marchewkowe

Pieczone warzywa z kaszą jaglaną, pesto z rukoli i pestkami dyni

czwartek

25.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Pumpernikiel ze słonecznikowym serkiem i konfiturą figową

Krem brokułowo-szpinakowy

Chili sin carne z pęczakiem

Czekoladowe ciasteczka owsiane z orzechami

Lasagne z cukinią

piątek

26.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Mini pancakes z sosem mango i orzechami

Pieczony kalafior z sosem z tahini

 

Wege burgery z czerwonej fasoli, zdrowe frytki z ziołami, surówka coleslaw

Panna cotta z sosem malinowym

Sałatka z czerwonego sorgo

sobota

27.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Musli z jogurtem sojowym

 

Krem z groszku z miętą

 

Gołąbki warzywne z sosem pomidorowym

Pieczone gruszki z sosem orzechowym

Wrap z pastą z fasoli

niedziela

28.02.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kaszka manna z sosem truskawkowym

Koktajl z otrębami i kakao

 

Bazyliowe pęczotto z groszkiem

Ciasteczka imbirowe

Meksykańska sałatka z nachosami

 Zamów

Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości

Zamów