Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 799 146 832

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

email: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt

Cały tydzień

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta wegańska aktualne menu

poniedziałek

02.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Ciecierzyca po burgundzku z kaszą pęczak

Wegański deser z truskawkami i cynamonem

Pasta z tofu ze szczypiorkiem, prażonym słonecznikiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

03.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb żytni

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Kotleciki z cieciorki, sos pieczarkowy, koperkowe puree, Surówka bałkańska

Daktylowe kulki mocy

Jesienne leczo z dynią

środa

04.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Orzechowa owsianka z sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Czarna soczewica z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Cannelloni z tofu i szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem

czwartek

05.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański omlet z jarmużem i suszonymi pomidorami

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z tofu z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka i mango

piątek

06.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Bananowe placki z sosem jagodowym i syropem klonowym

Makaron na zimno z pomidorkami, pieczoną dynią i płatkami drożdżowymi

Kotleciki z marchewki i białej fasoli, Pieczone ziemniaki, Surówka z kapusty kiszonej

Czekoladowe ciasteczka owsiane

Sałatka jarzynowa z groszkiem i pieczywem żytnim

sobota

07.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Wege tagine z kuskusem

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb żytni

niedziela

08.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola z wiśniami na jogurcie sojowym

Pasta z zielonego groszku z pieczywem żytnim

Marokańska zupa harira

Brownie z kaszy gryczanej z gruszką

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

03.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Baba ghanoush z pełnoziarnistym tostem

Wegańskie pełnoziarniste muffinki z jabłkami

Tempeh w sosie pieczarkowym z żółtym ryżem i buraczkami z chrzanem

Daktylowo-ciecierzycowe kulki mocy

Pasztet z zielonej soczewicy z sosem żurawinowym

wtorek

04.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka sezamowa z sosem jagodowym

Paprykowy hummus z pieczywem chrupkim i ogórkiem

Spaghetti razowe z sosem pomidorowym z klopsikami

Koktajl straciatella

Zapiekanka warzywna

środa

28.04.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegańskie pancakes z sosem wiśniowym i jogurtem

Krem z zielonego groszku z miętą

Gulasz z ciecierzycy z warzywami i kaszą gryczaną, buraczki zasmażane

Ciasteczka migdałowo-bananowe

Cannelloni z tofu i szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem

czwartek

29.04.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański omlet z pomidorowym hummusem i rukolą

Koktajl truskawkowy z miętą

Grzybowe kaszotto , surówka z marchewki i jabłka

Kulki rafaello z kaszy jaglanej

Sałatka hawajska

piątek

30.04.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kanapki z pastą z fasoli i ogórkiem kiszonym

Krem kalafiorowy z curry

 

 

Kotleciki z cieciorki z sosem cytrynowym, purée ziemniaczano-szpinakowe, marchewka z groszkiem

Batonik owsiany z bakaliami

Placuszki warzywne, sos pomidorowy

sobota

01.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z fit nutellą

 

Libański krem z czerwoną soczewicą

Tofu wędzone w sosie warzywnym z ryżem brązowym

Wegańskie ciastka czekoladowe

Sałatka z kaszy pęczak z jarmużem i dressingiem imbirowym

niedziela

02.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola z wiśniowym jogurtem

Koktajl z kiwi, imbirem i bananem

Pad Thai z tofu

Jaglany crème brûlée

Sałatka nicejska

Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości