Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 883 100 757

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

email: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt

Cały tydzień

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta wege aktualne menu

poniedziałek

02.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Ciecierzyca po burgundzku z kaszą pęczak

Fit tiramisu z cynamonową truskawką

Pasta z tofu ze szczypiorkiem, prażonym słonecznikiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

03.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb żytni

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Kotleciki z cieciorki, sos pieczarkowy, koperkowe puree, Surówka bałkańska

Daktylowe kulki mocy

Jesienne leczo z dynią

środa

04.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Czarna soczewica z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Cannelloni z ricottą i szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem

czwartek

05.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z tofu z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka pieczonego i mango, z serem camembert

piątek

06.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki twarogowe z sosem jagodowym i syropem klonowym

Makaron na zimno z fetą, pomidorkami i pieczoną dynią

Kotleciki z marchewki i białej fasoli, Pieczone ziemniaki, Surówka z kapusty kiszonej

Czekoladowe ciasteczka owsiane

Klasyczna sałatka jarzynowa z chlebem żytnim

sobota

07.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Krem marchewkowy z pomarańczą i imbirem

Wege tagine z kuskusem

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb żytni

niedziela

08.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola na jogurcie wiśniowym

Pasta jajeczna z pieczywem chrupkim

Marokańska zupa harira

Brownie z kaszy gryczanej z gruszką

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

01.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola z jogurtem porzeczkowym

Pasta z białej fasoli z warzywnymi słupkami

Kaszotto gryczane z warzywami

Zupa pomidorowo-paprykowa z czerwoną soczewicą

Sałatka brokułowa z czosnkowym dipem

wtorek

02.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kanapki z chrzanowym serkiem, rukolą i ogórkiem kiszonym

Śliwkowe smoothie z kardamonem

Kotleciki z kapusty w pieczarkowym sosie, pieczone ziemniaki z tymiankiem

 

 

Jogurtowy pudding chia z amarantusem i musem brzoskwiniowym

Zimowa caponata z selera

środa

03.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki twarogowe z sosem truskawkowym

Paprykowy hummus z pieczywem chrupkim i ogórkiem

Tofu satay z żółtym ryżem, surówka z kapusty pekińskiej

Brownie bezglutenowe

Wegańskie empanadas, dip jogurtowo-ziołowy

czwartek

04.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka sezamowa z sosem jagodowym

 

Krem kalafiorowy z curry

Wege burgery z czerwonej fasoli z sosem ogórkowo-kolendrowym

Galaretka malinowa z cynamonowym jogurtem

Sałatka niemiecka z jajkiem

piątek

05.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Bułeczki z pastą z cieciorki i ogórkiem kiszonym

Smoothie brzoskwinia-mango z miętą

 

Nuggetsy z boczniaków z pieczonymi batatami, surówka z czerwonej kapusty

Czekoladowe berliso z wiśniami

Placuszki warzywne z domowym ketchupem

sobota

06.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Jaglanka "Figa z makiem"

 

Krem z białych warzyw

 

Gulasz warzywny z pieczarkami, kasza perłowa i surówka z kapusty

Baton z bakaliami

Makaron z boczniakiem, szpinakiem i pomidorkami

niedziela

07.03.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wytrawne muffiny z warzywami i mozzarellą

Orzeźwiające tabule z kuskusem

Marokańska zupa harira

Kokosowy budyń jaglany a'la bounty

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

 Zamów

Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości

Zamów