Created with WebWave CMS

Skontaktuj się z nami:

 

pn-sob 8-19

tel.: 799 146 832

Nr konta 49 1050 1520 1000 0092 5762 7274

 

email: kontakt@fitowsiana.pl

 

adres: Catering Dietetyczny Fit Owsiana,

Sobieskiego 100A,  62-030 Luboń

 

lub skorzystaj z formularza kontaktowego

klikając w poniższy link:

Kontakt

Cały tydzień

Niedziela

Sobota

Piątek

Czwartek

Środa

Wtorek

Poniedziałek

Dieta wege aktualne menu

poniedziałek

02.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka z siemieniem i sosem wiśniowym

Krem z pasternaku i pietruszki

Buraczki z balsamico, Ciecierzyca po burgundzku z kaszą pęczak

Fit tiramisu z cynamonową truskawką

Pasta z tofu ze szczypiorkiem, prażonym słonecznikiem i pieczywem oraz sałatką z pomidorków

wtorek

03.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Wegański pasztet z zielonej soczewicy, rukola, ogórek kiszony, chleb żytni

Koktajl bananowo-śliwkowy z cynamonem

Kotleciki z cieciorki, sos pieczarkowy, koperkowe puree, Surówka bałkańska

Daktylowe kulki mocy

Jesienne leczo z dynią

środa

04.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z orzechowym serkiem i sosem z owoców leśnych

Sezamowy hummus z warzywami pieczywem chrupkim

Czarna soczewica z warzywami i kaszą gryczaną

Ciasto marchewkowe

Cannelloni z ricottą i szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem

czwartek

05.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami i jarmużem

 

Zupa ogórkowa z koperkiem

Szaszłyki z tofu z ryżem po turecku i ogórkiem tzatziki

Pudding z tapioki z musem jagodowym

Sałatka z buraka pieczonego i mango, z serem camembert

piątek

06.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Placuszki twarogowe z sosem jagodowym i syropem klonowym

Makaron na zimno z fetą, pomidorkami i pieczoną dynią

Kotleciki z marchewki i białej fasoli, Pieczone ziemniaki, Surówka z kapusty kiszonej

Czekoladowe ciasteczka owsiane

Klasyczna sałatka jarzynowa z chlebem żytnim

sobota

07.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Gryczanka czeko-śliwka

 

Krem marchewkowy z pomarańczą i imbirem

Wege tagine z kuskusem

Shake waniliowo-czekoladowy

Sałatka z czarnej soczewicy, chleb żytni

niedziela

08.11.2020

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola na jogurcie wiśniowym

Pasta jajeczna z pieczywem chrupkim

Marokańska zupa harira

Brownie z kaszy gryczanej z gruszką

Risotto dyniowe z jarmużem i orzechami

poniedziałek

03.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Jajka zapiekane w marchewkowych koszyczkach z sosem hoisin i pełnoziarnistym tostem

Pełnoziarniste muffinki z jabłkami

Tempeh w sosie pieczarkowym z żółtym ryżem i buraczkami z chrzanem

Daktylowo-ciecierzycowe kulki mocy

Pasztet z zielonej soczewicy z sosem żurawinowym

wtorek

04.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Owsianka sezamowa z sosem jagodowym

Paprykowy hummus z pieczywem chrupkim i ogórkiem

Spaghetti razowe z sosem pomidorowym z klopsikami

Koktajl straciatella

Zapiekanka warzywna z mozzarellą

środa

28.01.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Pancakes z sosem wiśniowym i jogurtem

Krem z zielonego groszku z miętą

Gulasz z ciecierzycy z warzywami i kaszą gryczaną, buraczki zasmażane

Ciasto popapraniec

Cannelloni z ricottą i szpinakiem, sosem pomidorowym i beszamelem

czwartek

29.04.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Omlet z pomidorowym twarożkiem i rukolą

 

Koktajl truskawkowy z miętą

Grzybowe kaszotto , surówka z marchewki i jabłka

Kulki rafaello z białego sera

Sałatka hawajska

piątek

30.04.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Kanapki z pastą z fasoli i ogórkiem kiszonym

Krem kalafiorowy z curry

 

 

Kotleciki z cieciorki z sosem cytrynowym, purée ziemniaczano-szpinakowe, marchewka z groszkiem

Batonik owsiany z bakaliami

Placuszki warzywne, sos pomidorowy

sobota

01.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Naleśniki z fit nutellą

 

Libański krem z czerwoną soczewicą

Tofu wędzone w sosie warzywnym z ryżem brązowym

Czekoladowe babeczki z orzechami

Sałatka z kaszy pęczak z jarmużem i dressingiem imbirowym

niedziela

02.05.2021

I Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

Domowa granola z wiśniowym jogurtem

Koktajl z kiwi, imbirem i bananem

Pad Thai z tofu

Jaglany crème brûlée

Sałatka nicejska

Catering tworzony z pasją do jedzenia. Szacunkiem do jakości