Menu

 

 

 

 

 

 

 

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Sobota

Niedziela

 

 

 

 

 

 

 

ŚNIADANIE 07:00

Naleśniki z owocami i karmelem klonowym
Pasta z makreli z pieczywem
Owsianka z jabłkiem i cynamonem
Ziołowy omlet z serkiem wiejskim
Daktylowa komosa ryżowa z jogurtem, migdałami i sosem malinowym
Meksykańska jajecznica
Kaszka manna z sosem truskawkowym

DRUGIE ŚNIADANIE 10:30

Hummus marchewkowy z pieczywem chrupkim
Zupa krem z buraków ze śliwkami
Koktajl z mango i kurkumą
Zupa z jarmużem i fasolą
Smoothie bananowo-brzoskwiniowe z olejem lnianym
Zupa jarzynowa z cukinią
Indyjski krem z soczewicy

OBIAD 12:30

Kotlety schabowe w sosie własnym z kaszą pęczak i brokułami
Farffale alla puttanesca
Gnocchi z batatów z indykiem w sosie grzybowym
Szaszłyki z kurczaka, cukinii, papryki czerwonej, cebuli, puree ziemniaczane z koperkiem i colesław
Dorsz w sosie curry z ryżem i zieloną fasolką
Bitki wołowe w ciemnym sosie na marchewkowo-ziemniaczanym purre, buraczki na ciepło
Udko z kurczaka z ryżem i mizerią

PODWIECZOREK 16:00

Granola z porzeczkowym jogurtem
Deser a'la monte
Fit ciasto
Kokosowe kulki jaglane
Babeczki z czerwonej fasoli
Ananasowa galaretka w jogurtowym musem gruszkowym
Dyniowy deser trio

KOLACJA 19:00

Gulasz warzywny z batatami i szpinakiem
Sałatka z pieczonym kalafiorem, kurczakiem i sosem balsamiczno-klonowym
Wegańskie kiełbaski z sałatką ze szpinaku i buraka
Sałatka śródziemnomorska z kuskusem
Cieciorka po grecku z grzankami
Sałatka pasterska z grzankami i tymiankowym sosem winegret

 

Ziemniaczana frittata

Menu

     

Poniedziałek

Wtorek

Środa

 

 

 

ŚNIADANIE 07:00

 

 

 

Dyniowa jaglanka z imbirem i rodzynkami

Pomidorowe naleśniki z serkiem, oliwkami i rukolą

Tortilla gyros

 

 

 

DRUGIE ŚNIADANIE 10:30

 

 

 

Krem pomidorowy z słonecznikiem

Smoothie brzoskwinia mango banan

Krem ziemniaczano porowy

 

 

 

OBIAD 12:30

 

 

 

Indyk z musztardowym puree i ogórkiem szwedzkim

Gulasz wieprzowy z grzybami i kaszą jęczmienną

Kurczak w marynacie z sosu sojowego z makaronem ryżowym

 

 

 

PODWIECZOREK 16:00

 

 

 

Budyń czekoladowy z sosem waniliowym

Sałatka z gruszką, lazurem, melonem i sosem balsamico

Tapioka z owocami

 

 

 

KOLACJA 19:00

 

 

 

Jajecznica z kurkami

Spaghetti ala carbonara

Zapiekanka farmerska

 

 

 

 

*z uwagi na różną dostępność niektórych produktów, menu może ulec zmianie.

Menu

             

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Sobota

Niedziela

 

 

 

 

 

 

 

ŚNIADANIE 07:00

 

 

 

 

 

 

 

Omlet z pomidorowo-szpinakowym serkiem

Czekoladowa owsianka z truskawkami

Domowa granola z wiśniami na jogurcie

Kanapki z serkiem rzodkiewkowym

Jaglanka cynamonowa z powidłami

Naleśniki z ziołowym serkiem

Kanapka z awokado

 

 

 

 

 

 

 

DRUGIE ŚNIADANIE 10:30

 

 

 

 

 

 

 

Krem z pieczarek ze szczypiorkiem

Kasza kuskus z warzywami

Sałatka grecka z fetą

Zupa dyniowa z chilli

Koktajl orzechowy

Kaszotto grzybowe z rozmarynem

Zielone smoothie z bananem

 

 

 

 

 

 

 

OBIAD 12:30

 

 

 

 

 

 

 

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym z kaszą gryczaną i buraczkami

Spaghetti po bolońsku

Pieczone udko z kurczaka z puree z ziemniaków i fasolka szparagowa

Schab souvlaki z czerwonym ryżem, Sos tzatziki

Pieczony dorsz z sosem greckim i ryżem

Klopsy z łopatki w sosie pomidorowym z makaronem i brokułami

Indyjska zapiekanka ryżowa z indykiem i soczewicą

 

 

 

 

 

 

 

PODWIECZOREK 16:00

 

 

 

 

 

 

 

Panna cotta z jagodami

Smoothie arbuzowo-malinowe

Tiramisu fit

Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi

Krem z gruszki i pieruszki

Bananowy budyń jaglany z mango

Kisiel żurawinowy z puddingiem chia

 

 

 

 

 

 

 

KOLACJA 19:00

 

 

 

 

 

 

 

Pieczone warzywa korzeniowe z sosem orzechowym i sezamem

Pasta z makreli z chlebem

Warzywny kociołek

Sałatka makaronowa, Sos pietruszkowy

Pieczona ciecierzyca w ziołach z sałatką

Burrito z wołowiną

Sałatka ze szpinaku i pomidorów

 

 

Menu

             

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Sobota

Niedziela

 

 

 

 

 

 

 

ŚNIADANIE 07:00

 

 

 

 

 

 

 

Omlet z pomidorowo-szpinakowym serkiem

Czekoladowa owsianka z truskawkami

Domowa granola z wiśniami na jogurcie

Kanapki z serkiem rzodkiewkowym

Jaglanka cynamonowa z powidłami

Naleśniki z ziołowym serkiem

Kanapka z awokado

 

 

 

 

 

 

 

DRUGIE ŚNIADANIE 10:30

 

 

 

 

 

 

 

Krem z pieczarek ze szczypiorkiem

Kasza kuskus z warzywami

Sałatka grecka z fetą

Zupa dyniowa z chilli

Koktajl orzechowy

Kaszotto grzybowe z rozmarynem

Zielone smoothie z bananem

 

 

 

 

 

 

 

OBIAD 12:30

 

 

 

 

 

 

 

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym z kaszą gryczaną i buraczkami

Spaghetti po bolońsku

Pieczone udko z kurczaka z puree z ziemniaków i fasolka szparagowa

Schab souvlaki z czerwonym ryżem, Sos tzatziki

Pieczony dorsz z sosem greckim i ryżem

Klopsy z łopatki w sosie pomidorowym z makaronem i brokułami

Indyjska zapiekanka ryżowa z indykiem i soczewicą

 

 

 

 

 

 

 

PODWIECZOREK 16:00

 

 

 

 

 

 

 

Panna cotta z jagodami

Smoothie arbuzowo-malinowe

Tiramisu fit

Brownie z czerwonej fasoli z wiórkami kokosowymi

Krem z gruszki i pieruszki

Bananowy budyń jaglany z mango

Kisiel żurawinowy z puddingiem chia

 

 

 

 

 

 

 

KOLACJA 19:00

 

 

 

 

 

 

 

Pieczone warzywa korzeniowe z sosem orzechowym i sezamem

Pasta z makreli z chlebem

Warzywny kociołek

Sałatka makaronowa, Sos pietruszkowy

Pieczona ciecierzyca w ziołach z sałatką

Burrito z wołowiną

Sałatka ze szpinaku i pomidorów

 

 

*z uwagi na różną dostępność niektórych produktów, menu może ulec zmianie.

 

 

 

 

 

 

*z uwagi na różną dostępność niektórych produktów, menu może ulec zmianie.

Menu

             

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Sobota

Niedziela

 

 

 

 

 

 

 

ŚNIADANIE 07:00

Omlety z orzechowym serkiem w sosie truskawkowym
Kanapki z pieczonym schabem i paprykową pastą
Sticky rice z musem mango
Placuszki kukurydziane z ziołowym serkiem
Owsianka z sosem malinowym
Czekoladowe naleśniki waniliowym serkiem
Tofucznica z pomidorami

DRUGIE ŚNIADANIE 10:30

Caprese z pieczywem chrupkim
Krem brokułowy ze słonecznikiem
Serek wiejski z pomidorami i czarnuszką
Baton z bakaliami
Smoothie z zielonych owoców z yerba mate
Zupa dyniowa z curry
Sałatka z ciecierzycy

OBIAD 12:30

Duszona wołowina z pieczarkami
Buraczane tagiatelle z romanesco
Pieczone udko z kurczaka z opiekanymi ziemniaczkami, Surówka colesław
Meatballs w sosie pomidorowym z pełnoziarnistym penne
Rybne gołąbki w sosie pieczarkowym
Kurczak satay z ryżem, Surówka z kapusty pekińskiej
Wieprzowina po chińsku

PODWIECZOREK 16:00

Chia pudding z kiwi
Brownie z sosem wiśniowym
Cytrynowe jaglane muffiny
Krem chrzanowy
Granola z porzeczkowym jogurtem
Mini serniczki z płatkami owsianymi
Kisiel malinowy z migdałami

KOLACJA 19:00

Makaronowa zapiekanka z marchewką
Orzeźwiająca sałatka z grejpfrutem, sos winegret
Biryani z soczewicą i marchewką
Quinoa po meksykańsku
Kanapki z kurkową pastą
Pizza na otrębowym spodzie
Pasztet warzywny z pieczywem chrupkim

Menu

     

Poniedziałek

Wtorek

Środa

 

 

 

ŚNIADANIE 07:00

Naleśniki z bananowo-orzechowym serkiem w truskawkowym sosie
Kanapki z jajeczną pastą i ogórkiem kiszonym
Czekoladowa owsianka w sosie śliwkowym

DRUGIE ŚNIADANIE 10:30

Paprykowy hummus z warzywami
Shake waniliowo-czekoladowy
Marchewkowe placuszki z dipem koperkowym

OBIAD 12:30

Polędwiczki wieprzowe z warzywami w sosie hoisin, Orientalny colesław,
Chilli con carne z wołowiną
Pieczeń rzymska z puree ziemniaczanym w sosie pomidorowym, sałatka szwedzka

PODWIECZOREK 16:00

Warstwowy deser jaglany
Aksamitny krem z pieczonych buraków
Ciastko niespodzianka

KOLACJA 19:00

Soba z warzywami
Sałatka grecka z serem pasterskim, sos winegret
Hawajski ryż

Menu

   

Czwartek

Piątek

 

 

ŚNIADANIE 07:00

Omlet z sałatką warzywną
Kaszka manna z sosem truskawkowym

DRUGIE ŚNIADANIE 10:30

Minestrone z pepitkami
Smoothie jabłkowo-bananowe z siemieniem lnianym

OBIAD 12:30

Nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych z frytkami z batatów, Sos BBQ , Surówka z kapusty włoskiej
Łosoś w sosie pomarańczowym z żółtym ryżem

PODWIECZOREK 16:00

Tiramisu z jagodami
Śliwkowe kulki mocy

KOLACJA 19:00

Sałatka z grejpfrutem i orzechami nerkowca, Sos orzechowy
Makaron zapiekany w serze

Menu

             

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Sobota

Niedziela

 

 

 

 

 

 

 

ŚNIADANIE 07:00

Migdałowa owsianka ze śliwkami
Jajko w koszulce z sałatką warzywną i sezamem
Bananowe pancakes z sosem z czerwonej porzeczki
Jajko sadzone na kanapce z guacamole
Sticky rice z sosem z owoców leśnych
Omlet z pieczarkami i papryką
Cynamonowo - kakaowa jaglanka z pomarańczą

DRUGIE ŚNIADANIE 10:30

Rozgrzewający krem z dyni z imbirem
Sałatka makaronowa z oliwą czosnkową i natką pietruszki
Grzanki z hummusem, batatem, mozzarellą i granatem
Koktajl ananas-malina
Sałatka z buraka i mango
Krem ziemniaczany z curry
Jajka zapiekane w marchewkowych koszyczkach

OBIAD 12:30

Rozmarynowy schab z pieczonymi ziemniakami w sosie grzybowym i buraczki z chrzanem
Gulasz z indyka, chorizo, cieciorką i kaszą pęczak
Gołąbki bez zawijania w pomidorowej salsie
Drobiowe kieszonki z suszonymi pomidorami i szpinakiem, pieczone ziemniaki i jogurtowy sos ziołowy
Makaron ryżowy z łososiem w sosie teriyaki
Tagliatelle z zielonymi warzywami i polędwiczką wieprzową
Kotleciki w warzywach z kaszą gryczaną

PODWIECZOREK 16:00

Leśne crumble